Bun venit!!! pe r1p !!! Cel mai tare forum.
Daca nu va inregistrati sunti niste oameni fara valoare.


TotUl despre Counter Strike 1.6

In jos

TotUl despre Counter Strike 1.6

Mesaj  sNs^ la data de Joi Dec 09, 2010 12:24 am

Counter-Strike este un mod al cunoscutului joc video Half-Life ce face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de Minh Le şi Jess Cliffe. Acest mod a fost dezvoltat într-o serie de variante de la lansarea originală, ce conţine în prezent Counter-Strike Condition Zero, Counter-Strike Source şi Counter-Strike pentru platforma XBox. Ultima versiune a acestui joc, Counter-Strike Source este bazată pe motorul Source dezvoltat pentru Half-Life 2 de către Valve Corporation.

Semne ale influenţei majore pe care Counter-Strike o exercită pot fi văzute în apariţia unor mod-uri pentru jocuri ca Quake III Arena, Unreal Tournament şi alte FPS-uri ca Global Operations, America's Army, Call of Duty, True Combat Elite şi multe altele.

Din luna mai a anului 2006 până în prezent Counter-Strike este cel mai jucat FPS din lume. În anul 2002 erau peste 30.000 de servere populate pe Internet pentru Counter-Strike, al doilea fiind Unreal Tournament cu aproximativ 9.800 de servere. În 2004 statisticile GameSpy arătau că peste 85.000 de utilizatori jucau simultan Counter-Strike, iar în 2006, Steam arată cu regularitate că 200.000 de utilizatori joacă Counter-Strike.


În Counter-Strike jucătorii trebuie să aleagă între terorişti si forţele speciale anti-tero, fiecare opoziţie având 4 tipuri de jucători diferiţi.

Fiecare jucator primeşte iniţial o sumă de bani setată de administratorul server-ului, cu care poate cumpără echipamente. Ei primesc iniţial un pistol (Heckler & Koch USP 45 pentru anti-tero si Glock 18c pentru terorişti)

La începutul rundei, jucătorii nu se pot deplasa sau trage pentru cateva secunde, în acest timp ei pot cumpără armament şi echipamente.

Echipele sunt puse la poziţii diferite, de multe ori baze sunt plasate la capetele opuse ale hărţii.

Membri echipei primesc bonusuri în bani dacă ucid un membru oponent, dacă salvează un ostatic, dacă membrul este terorist şi plasează o bombă sau dacă membrul este anti-tero şi dezamorsează bomba. De asemenea el primeşte la următoarea rundă mai mulţi bani dacă echipa respectivă câştigă.

Jucătorii ucişi în luptă intră în mod de spectator unde pot "zbura" liberi dar nu pot comunica cu cei vii (excepţie dacă acest lucru este setat de administrator în consolă). La începutul rundei următoare, ei primesc din nou echipamentul iniţial.

Obiectivele ambelor echipe diferă de tipul de hartă ales.

Tabela de scor arată scorul echipelor conform statisticilor pentru fiecare jucător numele, scorul (câţi jucători a ucis), deaths (de câte ori a murit) şi ping-ul (sau LAG-ul în milisecunde). Tabela de scor indică de asemenea şi dacă un jucător este mort, VIP, sau ţine bomba, deşi echipa opusă nu poate vedea decât dacă jucătorul este mort.
avatar
sNs^
Admin
Admin

Mesaje : 77
Data de inscriere Data de inscriere : 31/10/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum